Summer Chefs -viikot tuovat Snickariin tulevana kesänä kolme huippukokkia

Snickari Summer Chefs -viikkojen aikana Snickarissa vierailevat Suomen ainoan kahden tähden Michelin-ravintolan, Palacen keittiömestari Jonathan Slotte, Ranskan Nizzassa sijaitsevan yhden tähden Michelin-ravintola Pure & V:n keittiömestari Pinja Paakkonen sekä helsinkiläisten Ravintola Wellamon ja Ravintola 305:n ravintoloitsija ja keittiömestari Dani Hänninen. Jokainen kokki on paikalla Snickarissa noin viikon kerrallaan, jona aikana saatavilla on kunkin suunnittelema ja loihtima, kolmen ruokalajin signature menu amouse bouchen kera.

Vierailut aloittaa Jonathan Slotte, joka viipyy Naantalissa 4.–9. kesäkuuta. Slotten menu on saatavilla Naantalin Musiikkijuhlien päättymiseen, 15. kesäkuuta, asti. Pinja Paakkonen ottaa Snickarin keittiön haltuun heinäkuussa. ja Dani Hänninen viettää Naantalin rannassa elokuun ensimmäisen viikon.

4.–15.6. Jonathan Slotte

Jonathan työskentelee keittiömestarina ravintola Palacessa Helsingissä. Palace sai vuonna 2022 toisen Michelin-tähtensä ja on tällä hetkellä Suomen ainut kahden Michelin-tähden ravintola. Vuosi 2022 oli Jonathanille myös henkilökohtaisesti menestyksekäs, kun hän pokkasi ensin PRO-palkinnon ja myöhemmin syksyllä Vuoden Kokki 2022 -tittelin.

60 €

Amuse – sill, ost och snaps

”Pelle Janzon”

Piikkikampela, huhtasieniä ja grillattua voita

Aprikoosi, mascarponea ja pistaasipähkinää

*************************************

Vegetarian menu à la Jonathan Slotte

Amuse – lök, ost och snaps

Grillattu punajuuritartar

”Les primeurs”, huhtasieniä ja grillattua voita

Aprikoosi, mascarponea ja pistaasipähkinää

*************************************

Jonathan Slotten menu tarjolla 4.-15.6. aina klo 16.30 alkaen
Ilmoitathan menuvalinnat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen teon yhteydessä



Varaukset myös

Sunborn asiakaspalvelu
p. 0300 44550 (0,65 €/min + pvm/mpm)
sales@sunborn.fi

2.–6.7. Pinja Paakkonen

Pinja on opiskellut leipuri-kondiittoriksi Turussa ja opiskellut sen jälkeen Ranskassa École Nationale Supérieure de Pâtisserie -oppilaitoksessa. Vuonna 2019 hän piti jälkiruokapop-up:ia Turussa ravintola Pinellassa. Seuraavana vuonna Pinja lähti töihin Kööpenhaminaan kahden Michelin-tähden Alchemist-ravintolaan. Vuonna 2021 hän voitti PRO-gaalassa ravintolakokkien sarjan. Hän on työskennellyt yhden tähden Michelin-ravintola Pure & V:ssä Nizzassa vuodesta 2022 alkaen.

60 €

Kirsikkatomaattitartlet, anjovista ja oreganoa

Tartar, herneitä ja paahdettua hiivaa

Kauden kalaa, savustettua perunaa ja verbena beurre blanc

Raparperia ja keltuaiskinuskia

*************************************

Vegemenu

Kirsikkatomaattitartlet, sipulia ja oreganoa

Grillattua parsaa, herneitä ja piparjuurta

Kaaliterriini, savustettua perunaa ja verbena beurre blanc

Raparperia ja keltuaiskinuskia

*************************************

Pinja Paakkosen menu tarjolla 2.-6.7. aina klo 16.30 alkaen
Ilmoitathan menuvalinnat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen teon yhteydessä



Varaukset myös

Sunborn asiakaspalvelu
p. 0300 44550 (0,65 €/min + pvm/mpm)
sales@sunborn.fi

 

6.–10.8. Dani Hänninen

Dani toimii Helsingissä ravintoloitsijana ja keittiömestarina kahdessa ravintolassa. Ravintola Wellamo avattiin Katajanokalle vuonna 2021 ja ravintola 305 avattiin viime keväänä Hakaniemessä. Dani on intohimoisella otteellaan sekä jo 15 vuoden kokemuksella kehittynyt päämäärätietoiseksi ammattilaiseksi. Hän on tuttu myös MasterChef Suomi -ohjelmasta vuodelta 2020.

60 €

Peruna & mäti
Peruna ”blini”, karhunlaukkaa ja heinällä savustettua mätiä

Nauta & metsäsieni
Naudan ulkofile ”pastrami” ja sesongin metsäsieniä

Turska & herne
Kevyesti höyrytettyä turskan seläkettä, grillattuja Tammilehdon herneitä ja mustaherukalla sekä paahdetulla hiivalla maustettua voikastiketta

Omena & verbena
Karamellisoitua omenaa, paahdettua mantelia, kuusta sekä sitruunaverbenaa

****************************

Kasvismenu

Peruna & tonburi
Peruna ”blini”, karhunlaukkaa ja heinällä savustettua tonburia

Kesäkurpitsa & metsäsieni
Grillattu kesäkurpitsa ”pastrami” ja sesongin metsäsieniä

Siiliorakas & herne
Kevyesti grillattua siiliorakasta, Tammilehdon herneitä ja mustaherukalla sekä paahdetulla hiivalla maustettua sienikastiketta

Omena & verbena
Karamellisoitua omenaa, paahdettua mantelia, kuusta sekä sitruunaverbenaa

****************************

Dani Hännisen menu tarjolla 6.–10.8. aina klo 16.30 alkaen
Ilmoitathan menuvalinnat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot varauksen teon yhteydessä



Varaukset myös

Sunborn asiakaspalvelu
p. 0300 44550 (0,65 €/min + pvm/mpm)
sales@sunborn.fi